Bedre Krop – Henrik

Henrik Friis – Terapeut uddannet og eksamineret ved Body Self Developments System

Jeg er født i 1971 og bor på Frederiksberg med mine 2 børn fra 2004 og 1997.

Jeg er oprindeligt uddannet tjener og arbejdede derefter en del år i Frankrig og Tyskland som tjener. Senere boede jeg 4 år i Schweiz hvor jeg arbejdede som barchef og dyrkede en masse sport, deriblandt mountainbike og snowboard. Senere har jeg været steward hos SAS.

Jeg har en lang baggrund som sportsudøver bag mig. Jeg har dyrket triatlon/duatlon på højt niveau og har deltaget i flere stævner rundt omkring i verden. Første gang jeg stiftede bekendtskab med Body-SDS var via min sport. Jeg havde netop kørt DM i duatlon og skulle 4 uger efter køre VM i duatlon, men grundet en skade i balden, gik jeg til lægen og fik af vide, at jeg skulle holde 3 ugers pause. Jeg valgte at forsøge mig med Body-SDS for at se, om det kunne hjælpe. Jeg fik to behandlinger og har ikke mærket mere til skaden siden. Efterfølgende brugte jeg Body SDS både før og efter mine løb. Det har været fantastisk for mig at opleve, hvilken effekt Body SDS har haft på min krop, og jeg fik et ønske om at lære det selv.

Jeg besluttede mig for at gå i gang med Body-SDS uddannelsen og blev eksamineret i 2010. Uddannelsen har udviklet mig meget på det personlige plan. Undervejs lærte jeg betydningen af at passe bedre på mig selv, ikke bare fysisk men også psykisk. Nu har jeg fundet en større ro og har en grundlæggende fornemmelse af at slå rødder. Endvidere opdagede jeg, at jeg begyndte at nyde min træning, hvor det tidligere nærmere havde været en slags flugt eller en måde at få luft til livet på.

Min tanke var, at jeg gerne ville give andre sportsfolk den samme effektive behandling, som jeg selv havde oplevet på min egen krop. Selvom mit udgangspunkt var at arbejde med sportsfolk, så har jeg både under min uddannelse og nu, arbejdet med alle slags mennesker,
både børn og voksne med mange forskellige problemstillinger, dels fysiske og dels psykiske.

Jeg er af den mening, at uanset hvor man er som person, er det vigtig at finde balancen mellem psyke og fysik. Som en kineser sagde til mig engang: “Man har lige så meget negativt, som man har positivt i livet. Man vælger selv, hvordan man vil se det”.

Jeg glæder mig til at arbejde med dig.

Venlige hilsner

Henrik Friis