Referencer

Lone Christoffersen:

“At stifte bekendtskab med Body Self Development`s System, og ikke mindst Erling Andersen, har klart været en af de bedre ting, der er sket mig.

For nogle år siden fik jeg konstateret omfattende og aggressive forstadier til kræft og var efterfølgende igennem mange operationer. Jeg er nu helbredt og raskmeldt, men hele sygdomsforløbet og ikke mindst operationerne har været traumatisk for både krop og sjæl, og jeg havde på sin vis afskåret mig fra min egen krop, da det jo var den, der havde ‘svigtet’ mig og havde forvoldt så megen smerte. Jeg kunne ikke mærke min krop og havde derfor heller ikke høje tanker om den.

Efter blot en enkelt behandling hos Erling kom jeg i kontakt med min krop igen… og det er en fantastisk opvågning og følelse, nærmest euforisk. Nu er jeg helt tilbage i min krop, ja faktisk endnu mere og endnu bedre end nogensinde. Jeg har fået stor kropsbevidsthed og glædes ved min krop.

Nu går jeg regelmæssigt til behandling hos Erling, og jeg betragter det som et slags regelmæssigt service-eftersyn, hvor både krop og sjæl falder helt på plads igen. For Erling er ikke blot en yderst professionel og kompetent behandler, som kender den fysiske anatomi til fulde… han er samtidigt engageret, empatisk, respektfuld og levende – og har noget at give på det mere kommunikative og mentale plan, hvis man er åben for det.”

Mvh Lone

Jens Grønbæk – Triatlet:

“Som Elitetriatlet på Ironman distancen, er det vigtigt at kunne absorbere en stor mængde træning, samt restituere hurtigt imellem hver træningspas. Erling hjælper mig med at fjerne ømheder og spændinger, så jeg er i stand til at opretholde effektiviteten og en god træningsvolumen hver dag, uden risiko for overbelastningsskader.

Body SDS giver mig samtidigt en bedre balance mellem sporten, arbejdet og familielivet, så jeg hele tiden føler overskud og er i stand til at være 100 % hvor jeg skal være.”

Mvh Jens

Vibeke Sagfossen:

“Erling sørget for en perfekt fødsel!

Jeg gikk i behandling hos Erling da jeg var gravid med mitt 2. barn og det var fantastisk å oppleve hvordan føttene fikk normal størrelse allerede med en gang behandlingen var over.
Spenninger og smerter som oppsto i en tung gravid kropp ble massert vekk hver gang jeg var der og det føltes deilig lenge.
Min siste behandling hadde jeg 3 dager over termin og jeg lå som en strandet hval på benken til Erling, 96 kg tung, og Erling måtte jobbe for pengene.
Da vi var ferdig sa Erling at det hadde jo vært morsomt om jeg fødte hos han, for det hadde han aldri opplevd.
10 minutter senere ringte jeg fra bilen til Erling og sa at nå går vannet!!
Jeg kjørte direkte til Hvidovre og 3 timer senere var Jeppe født etter kun en pressvee og fødselssmerter som var uutholdelige i kun 25 min av hele fødselen.
Snakk om en fantastisk fødselsopplevelse!
Kroppen min var bare SÅ KLAR etter at Erling hadde løst opp i alle muskler og ledd.
Stor kontrast til min første fødsel hvor jeg tenkte at dette gjør jeg aldri igjen.
Bare ring hvis du vil høre mer om det å få Body SDS mens man er gravid.
Til slutt vil jeg si at jeg har hatt massasjeopplevelser over hele verden, men etter at jeg har vært hos Erling, så blir jeg ekstremt fort skuffet hos andre.
Jeg har verken før eller siden opplevd noe så fantastisk for kropp og sinn som en behandling hos Erling.”

Mvh Vibeke Sagfossen