Bedre Krop – Erling

Erling Andersen – Terapeut uddannet og eksamineret ved Body Self Developments System

Jeg er født i 1964 i Farum, hvor jeg er vokset op og nu bor, har to sønner William og Bertram.

Jeg er uddannet kommis, en uddannelse jeg aldrig rigtigt har fået brugt. I stedet blev det efter en tid i livgarden rejselysten, der drev mig et par år rundt i USA med forskellige jobs og en masse skiløb. Det blev også til et par sæsoner i Val d’isere i Frankrig, hvor jeg sammen med nogle venner drev et hotel. Hjemme i Danmark blev det til windsurfing og Wing Tsun kungfu, der fik min interesse. De sidste 15 år er det Marathon og Triatlon, der har været på programmet. Siden 1990 har jeg været ansat i SAS som steward.

I 2006 fik jeg en belastnings skade, jeg ikke kunne slippe af med. Efter flere forgæves forsøg hos diverse behandlere, fik jeg min første Body-SDS behandling. For det første hjalp det på skaden, men samtidig åbnede det helt nye døre for mig mentalt og fysisk.

Jeg besluttede mig for at gå i gang med Body-SDS uddannelsen og startede i 2006 på hold 10. Uddannelsen har været fantastisk udviklende for mig. Helt konkret har det betydet, at jeg ved mindre træning kan holde et pænt niveau i triatlon, bl.a. i kraft af at have fået en dybere vejrtrækning, samt at jeg har fået øjnene op for at ro i kroppen er godt og givende.

Jeg har gennem hele min uddannelse, behandlet mange klienter, lige fra top triatleter været AG Københavns  faste behandler, til børn og alvorligt fysisk og psykisk syge.

Siden 2012 har jeg været freelance behandler hos cykelholdet Tinkoff Saxo på en række løb. i 2017 hos Astana

Fra 2015 er jeg blevet fast behandler for dame håndbold landsholdet.

I 2017 tilknyttet E-sport holdet Astralis

Jeg er ikke typen, der sidder stille, jeg har et højt energi niveau, men har nu også fundet en dejlig ro.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Venlige hilsner
Erling Andersen