Bedre Krop – Henrik Thiesen Jørgensen

Autoriseret Body-SDS terapeut

Jeg er født i Køge i 1968, hvor jeg voksende op. I dag bor jeg i Ølstykke sammen med min kone og min datter samt tre bonussønner.

Jeg var elektriker i 22 år, før jeg slap faget helt og helligede mig Body-SDS på fuld tid.

Jeg er karateudøver med stort K og har den grad, der hedder 7. dan. Jeg har rejst verden rundt, både som udøver, kæmper på landsholdsplan og som dommer. Det har givet mig en god forståelse for samspillet mellem det kropslige, det mentale og ikke mindst følelserne. Jeg ved af egen erfaring, hvor vigtigt det er at forebygge fysiske skader samt være i harmoni med sig selv. Det er vejen til at og yde sit bedste.

Jeg startede min egen karateskole i Roskilde tilbage i 1993 og har udviklet mange talenter, der senere har repræsenteret Danmark ved både NM, EM og VM, og flere har opnået nordiske og europæiske titler. 

Karaten førte mig til Body- SDS, fordi jeg savnede en metode til at skabe balance mellem  kroppen og psyken. Jeg bruger min viden fra karaten i mine behandlinger, uanset hvad du kommer med. Og jeg har set det meste i min tid som behandler og terapeut – både af fysisk, og mental karakter.

Jeg kastede mig ud i Body-SDS i 1999 på HOLD 3, da metoden stadig var ny, og jeg blev færdig med uddannelsen i slutningen af 2001.

Kognitivt kan jeg også bidrage med NLP-teknikker, som jeg har taget flere uddannelser i.

Fra 2007 og 12 år frem har jeg været ansat som Supervisor i hovedsædet for Body-SDS i Parken på Østerbro.

I 2017 tog mit liv igen en spændende og dejlig udvikling. Jeg fik en datter, et rigtigt ønskebarn. For at få størst mulig fleksibilitet som far, valgte jeg i 2019 at slå mig ned som selvstændig Body-SDS terapeut.

Erling og jeg har lært hinanden at kende gennem Body-SDS i Parken, hvor han arbejdede i en periode. Vi kender hinanden særdeles godt og minder på mange måder om hinanden. Samtidigt er vi også forskellige, og sådan skal det også helst være.

Jeg glæder mig til at møde klienter hos Bedre Krop, og jeg vil gøre mit ypperste for, at din krop kommer til at spille som et nystemt klaver.

Henrik Thiesen Jørgensen
Body-SDS Terapeut
Bedre Krop Farum
53552195